Over Ons


Iemand die voor Administratiekantoor Kroon kiest, is zich ervan bewust dat de boekhouding een instrument is waarop zij zich baseren om het beleid te bepalen en dit niet ziet als een noodzakelijk kwaad. Met andere woorden uit de boekhouding van het huidige jaar en voorgaande jaren kunnen conclusies getrokken worden naar de toekomst. Wij helpen u daarbij en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij verwerken namelijk uw boekhouding tegen een aantrekkelijk tarief. Per maand of per jaar kunnen wij werken tegen een vast tarief waardoor u een beter grip heeft op deze vaste lasten.

Verder heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding de boekhouding zelf te voeren, wij kijken met u mee, en verbeteren indien nodig als het beter kan. Wilt u echter zelf helemaal niets meer aan uw administratie doen, dan is dat ook geen probleem, voor eventueel een vaste prijs kunt u deze werkzaamheden in zijn geheel uitbesteden.

Bij ons kunt u terecht voor alle facetten die bij het voeren van een correcte administratie horen. U levert uw gegevens en documenten aan, wij verzorgen de rest. Tevens maken wij ook uw jaarverslag op. Hierin beschrijven wij de financiële situatie van uw bedrijf. Het uitbesteden van uw administratie aan ons kantoor biedt u vele voordelen:

  • Het geeft u de tijd om uzelf te concentreren op uw bedrijf
  • In tegenstelling tot uw uren, kunt u de kosten van uw boekhouder aftrekken van uw winst
  • Bespreekbaar welk deel u zelf wilt doen in verband met mindering van uw kosten
  • U kunt gebruik maken van onze kennis over allerlei financiële zaken
  • Wij denken graag met u mee over uw bedrijf

Administratiekantoor Kroon, uw boekhouder werkt als erkend en ervaren deskundig belastingconsulent met BECON-nummer 560.303 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34079555.

Onze laatste leveringsvoorwaarden zijn van september 2014.

Administratiekantoor Kroon is vooral actief in de regio Noord-Holland zuid en Zuid-Holland noord maar onze clientèle bevinden zich inmiddels ook al in andere provincies. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag. Op afspraak werken wij eventueel ook op zaterdag en op zondag.
Tijdens feestdagen zijn wij normaal gesproken gesloten.


Wij zetten onze KROON ook graag op úw werk!